Gamla Uppsalagatan 105, 754 41 Uppsala
+47 (0)73 820 33 32
mats@matskarlstrom.se

PORTFÖLJEN

TEXTER

UNT

Producerat en serie nativeartiklar om familjen bakom Uppsalaföretagen Triller Mat & Bröd. En alldeles särdeles familj med starka band och ett socialt engagemang.

Bland andra beställningar kan nämnas textproduktion för den återkommande bilagan “Bilbytarveckan“.

Jul igen i Uppsala

Här blir det lite legacy. Artikeln tycker jag själv mycket om. En feelgoodtext till de numera avsomnade magasinen med olika teman “xxx igen i Uppsala”. Artikeln skrevs till “Jul igen i Uppsala”.


WEBB

Cacharge

Kistaföretaget Cacharge erbjuder ett revolutionerande koncept för effektiv elbilsladdning. De behövde få bättre kontroll över administrationen av sin hemsida. Då de breddar sin verksamhet utanför landets gränser behövde de dessutom ett flerspråkigt system.

Jag genomförde migrationen och satte upp en multilinguell webbplats, utifrån deras önskemål. Cacharge arbetar nu helt på egen hand med sin webbplats, som är en viktig del i deras affär.

Besök Cacharge

Örtagården Salsta

Örtagården Salsta är ett familjeägt företag beläget i de natursköna miljöerna i området runt Salsta slott norr om Uppsala. Företaget behövde en modern webbutik med kontinuerlig support.

Familjen sköter orderhantering och uppdatering av produkter och jag har sedan flera år tillbaka hanterat uppdatering av hemsidan och tillhörande support.

Besök Örtagården Salsta


DESIGN

Storliens Högfjällshotell

Affisch och flyer framtagna för weekenderbjudande på Storliens högfjällshotell. Vid samma tillfälle skapades ett liknande paket för artisten som uppträdde under helgen.

Frihet och Passion

Fotografen Birgitta Mård hade länge burit på en dröm. Drömmen gick ut på att presentera kulturprofiler från Uppsala i bild och text.

Jag fick det ärorika uppdraget att formge boken, redigera texter och dessutom medverka med ett eget kapitel. Resultatet blev “Frihet och Passion” med Birgittas fantastiska bilder och personliga texter från alla deltagare.